No hi ha trampes, el preu de pagament anticipat que enviïs al teu formulari de pre-reserva serà el que acabaràs pagant com a garantia de la reserva, i el import restant és el que pagaràs una vegada et trobis a la casa.

Com reservar tu casa rural?

  1. Troba la casa rural que estàs buscant, indicant dates i número de persones. També podràs segmentar les cases per serveis i tipologies. Omple el formulari de pre-reserva associat i envia'l.
  2. La casa rural confirmarà la seva disponibilitat a Somrurals (en un termini no superior a 24 hores). Moment en què ens posarem en contacte amb tu per informar-te del nombre de compte bancari al qual has d'abonar mitjançant transferència bancària el import anticipat de la teva reserva.
  3. Durant un termini de 72 hores, les dates que has sol·licitat romandran tancades a l'espera de rebre constància del pagament anticipat mitjançant la transferència. En el concepte de la transferència s'ha d'indicar el nom del client que ha enviat la petició.
  4. Tan bon punt, Somrurals tingui constància del pagament anticipat et farà arribar la confirmació de la teva reserva. Et recordem que el import restant de la reserva s'haurà d'abonar a l'allotjament.
  5. Comença la teva aventura rural. Et farem arribar qualsevol informació addicional si és necessària.

Respecte als preus

Els preus publicats al web figuren amb l'IVA inclòs. Aquests són proporcionats i gestionats per les cases rurals.

Els preus que podràs trobar a la plana web es distribueixen de la següent manera.

El preu per persona i nit inicial es pot veure modificat en el moment d'omplir el formulari de pre-reserva, en funció de la selecció d'habitacions.

El preu per persona i nit constitueix en tot cas un import de referència a l'hora de triar el teu allotjament. En cap cas constitueix el import final per persona del lloguer de la casa, ja que aquest import final està indicat per la selecció final realitzada en el moment de completar el formulari de pre-reserva.


Ampliació de nits

Si es desitja augmentar el nombre de nits, les possibles modificacions, estan subjectes a la disponibilitat de la casa rural. Si ja s'ha abonat el import anticipat de la reserva, el pagament afegit derivat de la modificació de la reserva es realitzarà a l'allotjament, com a part del pagament de el import restant.

Sempre mirem de trobar la solució més raonable. Així que davant qualsevol dubte, et recomanem que et posis en contacte directament amb nosaltres.


Cancel·lació i reducció de nits

Les cancel·lacions de les reserves reben una penalització sobre el import de pagament anticipat realitzat. Les penalitzacions van des del 0% si es fa amb 31 dies d'antelació, al 100% del pagament anticipat si la cancel·lació es fa amb menys d'una setmana abans de la data d'arribada prevista.

Dies d'antelació Percentatge sobre el pagament anticipat
0 - 7 100%
8 - 15 75%
16 - 30 50%
Abans de 31 dies 0%


Condicions